Dienst
voor het leeghalen van woningen

Moet u een huis, een appartement of een handelsruimte volledig leeghalen? Doe dan een beroep op onze dienst voor het leeghalen van woningen in Tervuren en omgeving. Wij komen u te hulp om u te verlossen van al het overbodige. Wij reinigen alles en wij brengen de meubelen naar de gewenste plaats.

Maak u nergens zorgen om

Na een overlijden, in het kader van een nalatenschap of voor de verkoop van een onroerend goed, kunnen wij desgewenst alles komen weghalen en alles schoonmaken:

  •  transport van meubelen van een punt A naar een punt B (naar een nieuw woonadres of naar een meubelbewaarplaats, bijvoorbeeld);
  •  volledig wegvoeren van alle afval;
  •  schoonmaak van het gebouw op aanvraag;
  •  enz.

Onze dienst voor het leeghalen van woningen zorgt echt voor alles. Maak eerst een afspraak om samen met ons ter plaatse te bekijken wat er allemaal moet gebeuren, vooraleer wij u een prijsofferte voorleggen.

Verandert u van adres?

Wij zorgen voorzichtig en zorgvuldig voor alle soorten verhuizingen. Uw meubelen zijn in goede handen. Wij beschikken over een grote bestelwagen en wij kunnen vanzelf andere voertuigen en een lift bekomen. Wacht dus geen seconde: bel onze transporteur om een prijsofferte op maat te krijgen.

Wenst u beroep te doen op onze diensten?

Bel ons transportbedrijf om u te hulp te komen voor het leeghalen van een woning of voor een verhuizing. Wij zijn gevestigd in Tervuren en wij kunnen in actie komen in Anderlecht, Elsene, Ukkel, Waterloo, Waver, evenals in de rest van de hoofdstad en omgeving.